Καμία αλλαγή στο πρόγραμμα του Κινεζικού Grand Prix

Σχετικά άρθρα

Άσχημα ξεκίνησε το Κινεζικό Grand Prix. Η βροχή δεν ήταν τόση πολλή, ωστόσο το γεγονός ότι τα σύννεφα βρισκόταν σε χαμηλό ύψος σε συνδυασμό με την ομίχλη, δεν επέτρεπε στο ελικόπτερο να πετάξει μέχρι το κοντινό νοσοκομείο, από τη στιγμή που το ασθενοφόρο ήταν ανίκανο να φτάσει εντός του ορίου των 20 λεπτών στο νοσοκομείο, σε περίπτωση που κάποιος οδηγός τραυματιζόταν μετά από ένα ατύχημα.

Στο FP1, η κόκκινη σημαία εμφανίστηκε δύο φορές, δίνοντας λίγο μόλις χρόνο στους οδηγούς. Επιπλέον, το FP2 ακυρώθηκε, καθώς οι συνθήκες δεν βελτιώθηκαν. Μετά από αυτό, υπήρξαν σκέψεις για τροποποιήσεις στο πρόγραμμα του Grand Prix, όμως τελικά δε θα γίνει καμία αλλαγή, όπως επιβεβαίωσε ο Charlie Whiting, αλυτάρχης του αγώνα.

Στη συνάντηση που υπήρξε στην Κίνα, ο Βρετανός διαβεβαίωσε τις ομάδες πως το υπάρχον πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά, αφού οι προβλέψεις για την Κυριακή κάνουν λόγο για καλύτερο καιρό, λιγότερο άνεμο, με τα σύννεφα να βρίσκονται σε μεγαλύτερο υψόμετρο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...