Mercedes: Ο Hamilton έκανε τη διαφορά

Σχετικά άρθρα

Σε σκληρή μάχη μεταξύ των Mercedes και Ferrari μετατράπηκαν οι σημερινές κατατακτήριες για το Κινεζικό Grand Prix. Αυτός που τελικά βρέθηκε στην pole ήταν ο Lewis Hamilton, κερδίζοντας για 186 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Sebastian Vettel, που είδε τη γερμανική ομάδα να είναι για άλλη μία φορά ταχύτερη στο Q3. Αυτή ήταν η 63η pole position στην καριέρα του Βρετανού, ο οποίος θα προσπαθήσει να φτάσει αύριο στην πρώτη του φετινή νίκη.

Η γερμανική ομάδα έχει καταλάβει πως, μετά από τρία χρόνια κυριαρχίας, έχει αποκτήσει έναν πραγματικό αντίπαλο φέτος, ακόμα και στις κατατακτήριες. Ο Toto Wolff δηλώνει απολύτως ικανοποιημένος με τον τρις Παγκόσμιο Πρωταθλητή, υποστηρίζοντας πως έκανε την πραγματική διαφορά σήμερα, καταφέρνοντας να κάνει ένα πολύ γρήγορο γύρο στο τέλος, ώστε να διασφαλίσει την 75η pole για τη Mercedes.

Το κλειδί ήταν ο Lewis Hamilton. Έχουμε δει τα περασμένα χρόνια ότι βελτιωνόμαστε μεταξύ των περιόδων, και το Q3 ήταν πολύ καλύτερο σε σχέση με τα άλλα. Πιστεύω ότι το ίδιο έγινε κι εδώ. Έχει να κάνει με την εκμάθηση της συμπεριφοράς του μονοθεσίου και το να τα δίνεις όλα στο τέλος. Δε λέω ότι οι άλλοι δεν κάνουν το ίδιο. Σήμερα, έκανε τη διαφορά, όπως και στη Μελβούρνη.

Ο Αυστριακός αναφέρεται και στον Valtteri Bottas, που σήμερα ήταν πιο κοντά στον team-mate του. Ο Φινλανδός δεν κατάφερε να βρεθεί δίπλα στον Hamilton για μόλις 1 χιλιοστό, ωστόσο ο Wolff είναι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του, καθώς έδειξε πως, παρά το γεγονός ότι δεν έτρεξε την Παρασκευή, ήταν ικανός να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και να πιέσει τη Ferrari.

Θα πρέπει επίσης να δώσεις τα εύσημα στον Valtteri, επειδή είναι μόλις ο δεύτερός του αγώνας με την ομάδα. Δεν έτρεξε την Παρασκευή και είναι λιγότερο από δύο δέκατα μακριά από τον Lewis. Έτσι, είμαι επίσης πολύ χαρούμενος με αυτόν, σχετικά με την καμπύλη εκμάθησης.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...