Επιτέλους η Porsche θα συμμετάσχει στα Gran Turismo και Forza

Σχετικά άρθρα

Ένας από τους πιο δυνατούς τίτλους στα driving simulation games είναι αυτός του Gran Turismo. Από τότε που η Polyphony έδωσε το πρώτο trailer του νέου Gran Turismo Sport το περασμένο έτος, όλοι οι οπαδοί του τίτλου περίμεναν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 16 Νοεμβρίου 2016. Ωστόσο η κυκλοφορία δεν ήρθε ποτέ, με την εταιρεία να ανακοινώνει πως το παιχνίδι είναι ακόμη υπό ανάπτυξη και πως υπάρχουν ακόμη στοιχεία τα οποία θα πρέπει να προστεθούν-βελτιωθούν.

Χθες όμως η Sony ανακοίνωσε πως μια από τις προσθήκες θα είναι αυτή του σήματος της Porsche στις αντιπροσωπείες του παιχνιδιού, όπου θα πρωταγωνιστεί μαζί με αυτά των υπολοίπων κατασκευαστών, δίνοντας μια μικρή γεύση στους οπαδούς τι να περιμένουν από τον νέο τίτλο της σειράς.

Επί σειρά ετών βλέπαμε τους δημιουργούς του αγωνιστικού παιχνιδιού να συμπληρώνουν το κενό που άφηνε η γερμανική εταιρεία με την RUF και τα βασισμένα στην Porsche μοντέλα της (Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι τέρας είχα κάνει την RUF CTR2 Yellowbird), ωστόσο αυτό πρόκειται να αλλάξει στο νέο Gran Turismo Sport, καθώς έληξε η χρόνια συνεργασία μεταξύ της Porsche και της EA Games, η οποία ήταν η κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων. Επιτρέποντας στους δημιουργούς της Polyphony να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στους φανατικούς του είδους ένα σασί με το αυθεντικό σήμα της Porsche.

Το ντεμπούτο της γερμανικής εταιρείας στο παιχνίδι θα γίνει με την Porsche 911 GT3 RS και όπως μας έχουν προϊδεάσει οι δημιουργοί έχει δοθεί έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Άντε τώρα να είσαι με τιμονιέρα και VR και να έχεις επιλέξει την GT3 RS για ανωριμότητες στο Nürburgring… Όνειρο!!! Να σε ενημερώσω πως η κλειστή beta έκδοση του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη.

Παράλληλα η Porsche ανακοίνωσε συνεργασία και με την Microsoft, ώστε τα μοντέλα της να βρίσκονται ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα στα Forza Motorsport και Forza Horizon. Το πρώτο παιχνίδι της Microsoft που θα έχει αυτοκίνητα της Porsche είναι το Forza Horizon 3, με το πακέτο των επτά αυτοκινήτων (550A Spyder, 718 RS 60 Spyder 1960, 911 Carrera RS 2.7 1973, 911 GT2 (type 993), Cayman GT4, 911 GT3 RS και Panamera Turbo) να είναι διαθέσιμο για download από σήμερα. 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...

Εκπληκτική restomod δημιουργία της Theon στην 911 (964) Targa

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τις restomoded Porsche 911 (ειδικά της 964 σειράς) με την Singer, φαίνεται όμως ότι η αγορά ανακατασκευασμένων παλιών Porsche παρουσιάζει...