Στους αγώνες αυτοκινήτου οι φωτογράφοι είναι λογικό να θέλουν να έχουν την καλύτερη δυνατή θέση, προκειμένου να απαθανατίσουν τις εντυπωσιακές στιγμές. Πόσο μάλλον σε αγώνες drifting, όπου το θέαμα συνοδεύεται και από αρκετό καπνό και περάσματα που ξύνουν τους τοίχους που χωρίζουν τους θεατές από την πίστα.

Αναπόφευκτα λοιπόν υπάρχουν και αρκετά ατυχήματα όπου εμπλέκονται φωτογράφοι, με κάποια να είναι μάλιστα θανατηφόρα. Τα πράματα μπορεί να πάνε στραβά, αφού μιλάμε για μεγάλες ταχύτητες και ακόμα πιο μεγάλες….αεροτομές. Τι εννοώ; Αν δεις την εικόνα παρακάτω, ο άτυχος φωτογράφος στήθηκε όσο πιο κοντά μπορούσε στον τοίχο για να τραβήξει μια καλή φωτογραφία το 350Z που ερχόταν “με τις πόρτες”, αλλά δεν υπολόγισε σωστά το μέγεθος της αεροτομής του, καθώς και το ότι αυτό θα έξυνε τον τοίχο. Αποτέλεσμα; Επική “σφαλιάρα” όπως βλέπεις παρακάτω, συνοδευόμενη μάλλον κάποια ελαφρά διάσειση.

Το αποτέλεσμα ήταν άκρως αστείο για όλους, αλλά εξίσου επίπονο για τον ίδιο, ο οποίος μάλλον πρέπει να αισθάνεται τυχερός που γλίτωσε τα χειρότερα. Πάντως το Twitter και το Instagram σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αμείλικτα, αλλά αφού ο άνθρωπος είναι καλά μπορούμε να γελάσουμε ελεύθερα με το παρακάτω meme: