Ecclestone: Έκανα τα πάντα για τα χρήματα, η Liberty Media δεν το κάνει

Σχετικά άρθρα

Τώρα που ο Bernie Ecclestone δεν βρίσκεται στο τιμόνι της Formula 1 είναι ένα ανοικτό βιβλίο και από το GP του Μπαχρέιν όπου βρέθηκε ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1, δήλωσε πως η Liberty Media, τα νέα αφεντικά της Formula 1 δεν τα κάνουν όλα για τα χρήματα. Συγκεκριμένα είπε:

Δεν νομίζω πως τα κάνουν όλα για τα χρήματα, κάτι που είναι καλό, αλλά εγώ έκανα τα πάντα για τα χρήματα. Έτρεχα την εταιρία ώστε να προσφέρω όσα περισσότερα χρήματα στους μετόχους. Πλέον δεν νομίζω πως γίνεται αυτό. Αυτός [ο Chase Carey], θέλει να έχει πιο ευτυχισμένους και ικανοποιημένους θεατές υποθέτω.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της F1 είπε επίσης πως δεν πιστεύει στο πως τα social media θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της Formula 1, προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν έχει συναντήσει ποτέ τον νέο εμπορικό διευθυντή της F1, τον Sean Bratches. Όπως είπε:

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί με τα social media στη συνέχεια. Ποτέ δεν πίστευα σε αυτά. Έτσι θα δούμε τι θα γίνει.

Παράλληλα ερωτήθηκε για την απόφαση του Alonso να τρέξει στον αγώνα Indianapolis 500, λέγοντας πως αν ήταν στο χέρι του θα έκανε τα πάντα να πείσει την McLaren να μην τον αφήσει. Όπως είπε, αν κάποιος είναι οδηγός της Formula 1, είναι μόνο οδηγός της Formula 1.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...