Η Mercedes καταργεί τις SLC, S-Class Coupe και S-Class Cabriolet

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γερμανική εταιρία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταργήσει από τη γκάμα των μοντέλων της, τις SLC, S-Class Coupe και S-Class Cabriolet, μιας και οι πωλήσεις τους δεν είναι οι αναμενόμενες.

H SLC (λέμε SLK) πριν από μια δεκαετία ήταν ένα πολύ δημοφιλές roadster, αλλά ο κόσμος πλέον έχει γυρίσει την πλάτη του σε τέτοια μοντέλα, με τις πωλήσεις του να βρίσκονται σε κάμψη. Η Mercedes θεωρεί πως το κενό της θα μπορέσει να το καλύψει η C-Class Cabriolet.

Προς κατάργηση οδεύουν επίσης και οι S-Class Coupe και S-Class Cabriolet, λόγω κανιβαλισμού με τη SL, με την Mercedes να ετοιμάζει την επόμενη γενιά της, η οποία θα μεγαλώσει σε διαστάσεις και θα μοιράζεται την πλατφόρμα με τη νέα AMG GT, ενώ δεν θα έχει μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή, αλλά μια παραδοσιακή υφασμάτινη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...