Η Volkswagen η πιο καινοτόμα εταιρία του 2017

Σχετικά άρθρα

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Volkswagen ονομάστηκε ως “πιο καινοτόμος αυτοκινητοβιομηχανική ομάδα” στα βραβεία AutomotiveINNOVATIONS Award. Η VW επιπλέον κέρδισε τις τρεις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες “πιο καινοτόμο εμπορικό σήμα”, “διασύνδεσης και συνδεσιμότητας” και “αυτόνομης οδήγησης και ασφάλειας”.

Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν 60 παγκόσμιες μάρκες αυτοκινήτων και απονέμονται κάθε χρόνο από το Center of Automotive Management (CAM), ένα ανεξάρτητο ινστιτούτο για την εμπειρική αυτοκινητοβιομηχανία και την κινητικότητα της έρευνας κι εκτελεί εκτεταμένες μελέτες σε ετήσια βάση, σε συνεργασία με την ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία PricewaterhouseCoopers (PwC).

Η κριτική επιτροπή διευκρίνισε ότι το βραβείο που απένειμε στην Volkswagen οφείλεται στο γεγονός ότι η μάρκα παρουσίασε 60 νέες καινοτομίες υψηλής ποιότητας, όπως το σύστημα Trailer Assist, το οποίο είναι διαθέσιμο στα Golf και Tiguan. Παράλληλα, η Volkswagen επιβεβαίωσε τον πρωτοποριακό της ρόλο και στον τομέα “Autonomous Driving & Safety”. Με το “Side Assist Plus”, το Tiguan είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας που διαθέτει ενεργό πακέτο συστημάτων υποστήριξης το οποίο παρακολουθεί – μεταξύ άλλων – το λεγόμενο “τυφλό σημείο”. Επιπλέον, το Rear Traffic Alert προειδοποιεί τον οδηγό για οχήματα που πλησιάζουν και φρενάρει αυτόνομα εάν δεν υπάρξει έγκαιρη αντίδραση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...