Stroll: Οι στροφές που με δυσκολεύουν στο Μονακό είναι ίδιες και στο PlayStation

Σχετικά άρθρα

O 18-χρονος Βελγοκαναδός ήταν η αιτία για την κόκκινη σημαία στο χθεσινό FP2, καθώς είχε μια έξοδο χτυπώντας στις μπαριέρες, χάνοντας το πίσω μέρος του μονοθεσίου της Williams στην κορυφή του λόφου, για να σταματήσει στην πλατεία του Καζίνο.

Σε δήλωση του υποβάθμισε τη σημασία της εξόδου, αλλά ανέφερε ότι υπάρχουν και άλλες περιοχές της πίστας του Monte Carlo που έχουν αποδειχθεί ενοχλητικές γι’αυτόν, τόσο σε εικονικές καταστάσεις, όσο και στην πραγματικότητα, λέγοντας:

Ήμουν πραγματικά ευχαριστημένος με την ημέρα, εκτός από την μικρή έξοδο στο τέλος. Θα μελετήσω τις μικρές περιοχές που πρέπει να βελτιώσω για το Σάββατο, η στροφή 8 [η Portier] και η τελευταία, είναι τα δύο σημεία που πραγματικά χρειάζεται να βελτιώσω. Πραγματικά με τρελαίνει, γιατί κάθε φορά που παίζω στο PlayStation, είναι πάντα εκείνες οι στροφές που δεν μπορούσα να πάρω σωστά, και στην πραγματικότητα είναι αυτές οι δύο στροφές. Έτσι, σε αυτό θα επικεντρωθώ το Σάββατο, θα αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο στο αυτοκίνητο στο FP3 και συνεχίζουμε να “χτίζουμε” μερικά κομμάτια της διαδρομής.

Συνεχίζοντας, ο Lance Stroll δήλωσε ότι η έξοδος του ήταν στα πλαίσια της εκμάθησης της πίστας, με τον teammate του, Felipe Massa, να τον υποστηρίζει, λέγοντας:

Πρώτη φορά στο Monaco, φίλε, αυτά συμβαίνουν. Απλά χτύπησε τη μπαριέρα. Πολλοί έχουν χτυπήσει εκεί στην πρώτη τους φορά, “καλωσορίσατε στο Monaco” είναι τα σωστά λόγια που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω. Το θετικό είναι ότι έκανε καλούς χρόνους σήμερα, ήταν ανταγωνιστικός, ακόμα πιο πολύ απ’ότι ήταν στην Βαρκελώνη, μια πίστα που γνωρίζει. Το Monaco είναι Monaco, και χρειάζεται να το καταλάβεις αυτό, κάθε λάθος, ίσως τερματίζει την περίοδο σου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...