Άνοιξαν οι παραγγελίες για το plug-in υβριδικό pickup της Workhorse

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του μήνα, η Workhorse παρουσίασε το πρώτο της αυτοκίνητο, το W-15, και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι οι παραγγελίες για το το plug-in υβριδικό pickup που ετοιμάζει είναι πλέον ανοιχτές.

Αυτό θα περάσει στη παραγωγή το 2018 με κόστος κοντά στις 52.500 δολάρια, με την αμερικάνικη εταιρία να αναφέρει ότι έχει δεχτεί 5.000 γράμματα ενδιαφέροντος από επιχειρήσεις, και περιμένει να έχει αντίστοιχη απήχηση και στους ιδιώτες.

Το αυτοκίνητο διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά, με το πλαίσιο να αποτελείται από χάλυβα υψηλής αντοχής. Αποδίδει 460 άλογα, με τα 0-96 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5,5 δευτερόλεπτα, και τις μπαταρίες του να δίνουν αυτονομία 130 χλμ, ενώ αυτή αυξάνεται στα 500 χλμ όταν ο βενζινοκινητήρας αναλαμβάνει την φόρτιση τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...