“Αποπλανητική” διαφήμιση επιστρέφει στο Μονακό

Σχετικά άρθρα

Πιθανότατα να μην θυμάσαι αυτή την διαφημιστική πινακίδα, η οποία το 2009 ήταν τοποθετημένη στην στροφή Loews κατά την διάρκεια του Grand Prix του Monaco, και πολλοί οδηγοί είχαν εκφράσει τα παράπονα τους, καθώς τους αποσπούσε την προσοχή.

Μάλιστα, o Lewis Hamilton κατά την διάρκεια των κατατακτηρίων είχε μια έξοδο, εξαιτίας αυτής, ενώ ο Felipe Massa είχε πει:

Κάθε φορά που περνούσες από την στροφή, είχες αυτή τη γυναίκα να σε κοιτάει. Ήταν απλά μια εικόνα, αλλά ήταν αδύνατο να μην κοιτάξεις.

Η διαφήμιση είναι της Martini και σε αυτή απεικονίζεται το μοντέλο Jessiqa Pace (είμαι σίγουρος ότι περίμενες πως-και-πως το όνομα της) και είναι τόσο γοητευτική για τους οδηγούς (και όχι μόνο), γι’αυτό και είχαν ζητήσει να την κατεβάσουν, πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Κάτι που έγινε.

Οκτώ χρόνια αργότερα, όμως, κάνει και η Jessiqa κάνει και πάλι την εμφάνιση της στο πριγκιπάτο, αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά η διαφήμιση δεν θα αποσπάσει τους οδηγούς, καθώς τοποθετήθηκε στο ελικοδρόμιο του Monte Carlo, όπου πολλοί ευκατάστατοι κύριοι και κυρίες θα προσγειωθούν, για να “παρακολουθήσουν” τον αγώνα.

Ελπίζω να μην αποσπά την προσοχή των πιλότων των ελικοπτέρων.

ΠηγήDaily Mail

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα