Τα υπόγεια λεωφορεία της Boring Company

Σχετικά άρθρα

Η Boring Company, το νέο εγχείρημα του Elon Musk έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες από τα shuttles bus που θα μεταφέρουν αυτόνομα τον κόσμο στις υπόγειες σήραγγες που θα ετοιμάσει στις μεγαλουπόλεις. Τα οχήματα αυτά θα είναι ατασκευασμένα από γυαλί, ενώ θα υπάρχει χώρος για να αφήνουν οι άνθρωποι τα προσωπικά τους αντικείμενα – από βαλίτσες μέχρι ποδήλατα.

Το σχέδιο της Boring Company προβλέπει αρχικά την κατασκευή μιας υπόγειας σήραγγας μήκους 64 χλμ. και των ιδιότυπων αυτών shuttles bus sto Los Angeles η οποία θα συνδέει δημοφιλή σημεία της πόλης, χωρίς προς το παρόν να έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα. Σύμφωνα με τον Musk η πρώτη σήραγγα πλήρους μήκους θα επεκτείνεται από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες μέχρι το Culver City, τη Σάντα Μόνικα και το Sherman Oaks.

Να θυμίσω πως πριν από μερικές εβδομάδες η εταιρία παρουσίασε ένα video με το πως τα οχήματα θα κινούνται πάνω σε ειδικές βάσεις-βαγόνια στα υπόγεια τούνελ-αυτοκινητοδρόμους, που μπορούν να πιάσουν ταχύτητα έως και 200 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr