Νέο Mitsubishi Evo το 2023

Σχετικά άρθρα

H Mitsubishi κατασκεύασε το τελευταίο Lancer Evolution στα τέλη του 2015 και τώρα σε δηλώσεις του ο Trevor Mann, COO της εταιρίας, σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε πως η δεν ετοιμάζουν τον διάδοχο του Lancer, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε ένα νέο Evo στο μέλλον.

Όπως τόνισε ο Mann, ένα αυτοκίνητο επιδόσεων βρίσκεται στην ατζέντα της Mitsubishi και αναμένεται να βγει στην αγορά το 2023. Συμπλήρωσε πως το νέο Evo δεν πρέπει αναγκαστικά να βασίζεται σε ένα σεντάν μοντέλο, υπονοώντας πως το επόμενο Evo θα είναι SUV. Στην ίδια συνέντευξη ο Mann είπε πως η εταιρία του θέλει να ένα halo μοντέλο στη γκάμα της, επιλέγοντας το Pajero Sport για τον ρόλο αυτό.

Η παραγωγή του Lancer θα σταματήσει στο εργοστάσιο της πόλης Mizushima στην Ιαπωνία τον Αύγουστο, προκειμένου το εργοστάσιο να κατασκευάζει το ASX, η ζήτηση του οποίου συνεχώς και αυξάνεται. Η παραγωγή του Lancer θα μεταφερθεί στη Ταϊβάν, με τον Mann να λέει πως πρόθεση τους είναι να συνεχίσουν να πωλούν τον Lancer για όσο καιρό μπορούν.

ΠηγήMotoring

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...