H ανανεωμένη γκάμα της BMW Σειρά 4 ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Σχετικά άρθρα

Η BMW παρουσίασε στις αρχές του χρόνου την ανανεωμένη 4-Series, και χθες η BMW Ελλάς πραγματοποίησε το λανσάρισμα όλης της γκάμας της 4άρας (Coupe, Convertible, Gran Coupe, Μ4 Coupe, M4 Convertible). Το μοντέλο βελτιώνεται στα σημεία, και είναι δύσκολο να διακρίνεις τις διαφορές, καθώς αυτές εντοπίζονται στα νέα LED φωτιστικά σώματα, που αντικαθιστούν τα xenon και είναι διαθέσιμα από τον βασικό εξοπλισμό (ενεργά στον πρόσθετο), τα LED φώτα ομίχλης, τα νέα πίσω φώτα LED με νέα γραφικά, τις μικρές αλλαγές στις εισαγωγές αέρα, τη νέα πίσω αεροτομή και τα νέα διακοσμητικά στο εσωτερικό.

Εκεί, οι νέες γαλβανιζέ λεπτομέρειες, τα στοιχεία χρωμίου και η αστραφτερή μαύρη κεντρική κονσόλα ενισχύουν την αίσθηση αποκλειστικής, υψηλής ποιότητας. Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι η διπλή ραφή στο ταμπλό, ενώ τρία νέα χρώματα ταπετσαρίας μαζί με τρεις νέες διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού παρέχουν ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό συναντάμε το νέο προηγμένο σύστημα πλοήγησης με νέο περιβάλλον εργασίας και νέο pad ελέγχου, που περιλαμβάνει μία οθόνη με μεγάλα εικονίδια που είναι πιο εύχρηστα. Η διάταξη των εικονιδίων μπορεί να προσαρμόζεται και να προβάλλεται πάντα η πιο ενημερωμένη έκδοση του περιεχομένου του συνδεδεμένου μενού, κάτι που κάνει τα λειτουργία ακόμα πιο διαισθητική για τους χρήστες. Τα μοντέλα της νέας BMW Σειρά 4 προαιρετικά διατίθενται με Multifunctional Instrument Display, που προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικής απεικόνισης για όλες τις ενδείξεις ανάλογα με τον επιθυμητό πρόγραμμα οδήγησης.

Επίσης, στην χρωματική παλέτα προστίθενται δύο νέα εξωτερικά χρώματα, το μπλε (snapper rocks) και το πορτοκαλί (sunset orange), που διατίθενται αποκλειστικά για τα μοντέλα της νέας BMW Σειράς 4, ενώ υπάρχουν και νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου διαστάσεων 18″ και 19″, ειδικά για κάθε έκδοση εξοπλισμού advantage, sport line, luxury line και M Sport.

Εκτός των παραπάνω, η coupe και η Gran Coupe έκδοση έχουν πλέον πιο σφιχτή ρύθμιση ανάρτησης για πιο σπορ συμπεριφορά, χωρίς να γίνονται υποχωρήσεις στην οδηγική άνεση, καθώς έχουν βελτιωθεί τόσο οι πλευρικές όσο και οι διαμήκεις επιταχύνσεις, ανεξαρτήτως φορτίου στο όχημα. Αυτό ισχύει εκτός από τη στάνταρ ανάρτηση και για τις αναρτήσεις M Sport και Adaptive. Ελαστικά υψηλών επιδόσεων διατίθενται ως εργοστασιακός εξοπλισμός για όλα τα μοντέλα από τις 430d και 430i και πάνω.

Μηχανικά προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τεσσάρων και έξι κυλίνδρων απόδοσης από 150 έως 326 άλογα. Οι κινητήρες συνδυάζονται και με σύστημα τετρακίνησης, με τις M4 να διαθέτουν LED προβολείς και πίσω φωτιστικά σώματα στον βασικό εξοπλισμό, με το Competition πακέτο να κάνει τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα να αποδίδει 450 άλογα.

Η τιμή της 418i Coupe με τον 1.500άρη τρικύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 136 ίππων, ξεκινάει από τα €43.150, με την 420i Coupe με τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 184 ίππων, να ξεκινάει από τα €48.550. Οι αντίστοιχες εκδόσεις στην Gran Coupe είναι €450 και €400 ακριβότερες, με την 420i Cabrio να ξεκινάει από τα €55.000.

Τέλος, η M4 Coupe κοστολογείται στα €121.500, η M4 Cabrio στα €121.360, ενώ η ειδική M4 CS με τα 460 άλογα από τα €185.500. Αναλυτικά τις τιμές μπορείς να δεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...