Η Jaguar Land Rover άνοιξε την μεγαλύτερη έκθεση για τα κλασικά της

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar Land Rover σέβεται την ιστορία της, και το δείχνει με κάθε τρόπο. Πριν ένα χρόνο η βρετανική εταιρία μετονομάζεται το Heritage τμήμα της, σε Classic, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα τις υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ μέσω του προγράμματος Reborn Tour σου δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείς τις εγκαταστάσεις της στο Σόλιχαλ της Αγγλίας και να δεις από κοντά πως ξαναδίνει ζωή στα παλιά μοντέλα της.

Σήμερα ανακοίνωσε ότι άνοιξε το κέντρο Classic Works στο Coventry της Αγγλίας, το οποίο δηλώνει ότι είναι το μεγαλύτερο κέντρο πωλήσεων κλασσικών αυτοκινήτων, κατασκευής και ανακατασκευής αυτού του είδους. Έχει έκταση 14.000 τ.μ., και διαθέτει έκθεση 500 κλασικών αυτοκινήτων και 54 πάγκους συντήρησης για vintage μοντέλα της εταιρίας.

Εκεί θα γίνεται η ανακατασκευή των Land Rover Series I, Range Rover Classic, Jaguar E-Type, και Jaguar XKSS, με τις Lightweight E-Types και τις “νέες” XKSS να συντηρούνται σε αυτές τις εγκαταστάσεις, ενώ υπάρχει και ειδικό κέντρο συντήρησης για την XJ220.

Κάθε όχημα θα υποβάλλεται σε αυστηρή επιθεώρηση 121 σημείων και θα φέρει την υπογραφεί του επικεφαλής δοκιμαστή Andy Wallace, ο οποίος κέρδισε το 24 Hours of Le Mans με Jaguar το 1988. Συνολικά, απασχολεί 80 υπαλλήλους, αριθμός που θα αυξηθεί στους 120+, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Οι λάτρεις της μάρκας θα είναι σε θέση να δανειστούν κλασικά αυτοκίνητα για σύντομες βόλτες σε κοντινές τοποθεσίες και να περιηγηθούν τόσο στο εργοστάσιο όσο και στις εγκαταστάσεις του Classic Works. Η εταιρία κοστολογεί το Reborn Tour στις £29 (€32) ανά άτομο, ενώ όσοι θέλουν να αποκτήσουν την ευκαιρία να οδηγήσουν ένα Land Rover Defender σε εκτός δρόμου διαδρομές μαζί με έναν εκπαιδευτή της εταιρίας, τότε καλούνται να πληρώσουν το ποσό των £150 (€165).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...