Η Honda θα φέρει αναβαθμισμένο κινητήρα στο Μπακού

Σχετικά άρθρα

Με την McLaren να πιέζει συνεχώς την Honda να της δώσει επιτέλους έναν δυνατότερο και αξιόπιστο κινητήρα, οι Ιάπωνες στο Grand Prix του Μπακού θα φέρουν μια ανανεωμένη έκδοση του κινητήρα.

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της Honda στην F1, ο Yusuke Hasegawa, ο οποίος είπε πως ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα είναι αναβαθμισμένος στο Μπακού, ο οποίος θα κλείσει την ψαλίδα των 90 ίππων και θα παράγει λιγότερους κραδασμούς. Ο Hasegawa είπε πως η νέα έκδοση του κινητήρα δεν θα διορθώνει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κινητήρας μιας και όπως τόνισε:

Αν βελτιώσεις τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, η θερμοκρασία των καυσαερίων που βγαίνουν από την εξάτμιση μειώνεται, κάτι που μειώνει και την ενέργεια που ανακτάται από το turbo και το MGU-Η, καθιστώντας απαραίτητη την αλλαγή και των συγκεκριμένων μερών. Η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη από αυτή που μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Πολύπλοκη ή όχι, η Honda πρέπει να αποδείξει πως μπορεί να φτιάξει έναν αξιόλογο κινητήρα προτού είναι πολύ αργά και η McLaren της γυρίσει την πλάτη, με τον Fernando Alonso να έχει δώσει το δικό του τελεσίγραφο που λήγει τον Σεπτέμβριο, και ο Σεπτέμβριος δεν είναι μακριά. Καθόλου μακριά.

ΠηγήAutoweek

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...