Alonso: Δεν θα έχει ρίσκο η ομάδα που θα τρέξω το 2018, υπάρχουν επιλογές

Σχετικά άρθρα

Δεν ξέρω αν οι τελευταίες δηλώσεις δηλώνουν εμμέσως πλην σαφώς, ότι το μέλλον του δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στην McLaren παραμένει αβέβαιο για το 2018, αλλά από το Baku που βρίσκεται για τον επικείμενο αγώνα, θέλησε να ταράξει και πάλι λίγο τα νερά.

Καταρχήν δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να ρισκάρει για το που θα οδηγεί το επόμενο έτος, ενώ παράλληλα προβλέπει ότι κάποιες απροσδόκητες θέσεις θα γίνουν διαθέσιμες. Αυτό που έχει καταστήσει σαφές είναι ότι θέλει να είναι σε θέση να κερδίζει και πάλι από το επόμενο έτος, με την τελευταία του νίκη να είναι το 2013.

Χαρακτηριστικά, ο Alonso δήλωσε:

Όπως είπα πολλές φορές, θέλω να κερδίζω το επόμενο έτος, και δεν θέλω να ρισκάρω πολύ σε οποιαδήποτε απόφαση, θέλω να είμαι πάνω-κατώ ασφαλής οπουδήποτε πάω. Είμαι πολύ ανοιχτός για οτιδήποτε, οπότε ας δούμε τι θα φέρουν οι επόμενοι μήνες για την McLaren, γιατί είναι η ομάδα που τρέχω τώρα, μια ομάδα που μου αρέσει και τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια έχουμε βάλει πολλή προσπάθεια για να μεγαλώσουν αυτό το project. Θα δούμε τι συμβαίνει.

Οι μόνες σίγουρες ομάδες που μπορεί να κερδίζουν και του χρόνου (αν μπορεί να είναι κάποιος σίγουρος στην F1) είναι η Mercedes και η Ferrari, με πρακτικά καμία από τις τέσσερις θέσεις να μην είναι εξασφαλισμένη προβλέποντας ότι περισσότερες θέσεις ενδέχεται να γίνουν διαθέσιμες, λέγοντας:

Δεν έχω σαφή εικόνα του τι πρόκειται να συμβεί. Υπάρχουν κάποιες κινήσεις εκεί έξω. Ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερες κινήσεις από ό,τι πιθανότατα όλοι γνωρίζουμε, και υπάρχουν μερικές ομάδες που πιστεύουμε ότι είναι έτοιμες για το επόμενο έτος, δεν νομίζω ότι είναι τόσο ξεκάθαρο ότι είναι 100% επιβεβαιωμένοι. Έτσι, πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές για το επόμενο έτος. Θα προσπαθήσω να μείνω ήρεμος και να πάρω την καλύτερη απόφαση για το επόμενο έτος.

Mind games από τον Ισπανό, σε κάθε επίπεδο.

ΠηγήSkySports F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...