Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πήρε 143 ασθενοφόρα της Peugeot, και τα έδωσε στο EKAB

Σχετικά άρθρα

Μετά την παράδοση του κέντρο πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ελληνικό δημόσιο, αυτό δώρισε στο ΕΚΑΒ 143 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα. Την παράδοση τους ανέλαβε η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, με τα Boxer να διασκευαστούν κατάλληλα στην Πορτογαλία, από πιστοποιημένο διασκευαστή του εργοστασίου της γαλλικής εταιρίας, που εξασφαλίζει την ποιότητα που απαιτεί η εταιρία για τα οχήματά του.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 5 εταιρείες και η διαδικασία επιλογής ολοκληρώθηκε με την επικράτηση της Peugeot, με τα οχήματα να παραδοθούν στο ΕΚΑΒ πολύ σύντομα από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο όμιλος Συγγελίδη θέλοντας να συνεισφέρει στο κοινωνικό έργο του ιδρύματος, και ειδικότερα στην συγκεκριμένη δωρεά, παρέχει για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής των οχημάτων, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot στην επικράτεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...