Ετοιμάζεται ομάδα από την Κίνα για την F1;

Σχετικά άρθρα

Και ενώ μετά την ανακοίνωση της Honda για παραχώρηση κινητήρων της στην ομάδα της Sauber, είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες που έλεγαν ότι η ιαπωνική εταιρία μπορεί να επεκτείνει την συμμετοχής της στην F1, από προμηθεύτρια κινητήρων σε κατασκευάστρια, σήμερα έρχονται νέες φήμες που λένε ότι το grid του 2018 πιθανώς να φιλοξενεί 11 ομάδες.

Και αυτό γιατί το βρετανικό μητρώο εταιρειών αποκάλυψε τη μετονομασία της επιχείρησης Bronze Fortune Limited, σε China F1 Racing Team Limited. Η πρώτη διευθύνεται από έναν Γάλλο δικηγόρο, ονόματι Michael Orts, ο οποίος έχει συμμετέχει σε αγώνες με sportscar στην Ευρώπη και την Αμερική.

Μέχρι στιγμής λίγα είναι γνωστά για τα σχέδια του Orts, ο οποίος δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, για το αν αυτή η κίνηση δείχνει την διάθεση του να εισέλθει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt, δήλωσε την περασμένη Τετάρτη:

Πάντα υπάρχουν φήμες, αλλά είχαμε κάποιο ενδιαφέρον από ορισμένες ομάδες. Όχι πολλές. Αυτή τη στιγμή έχουμε 10 ομάδες, και η ιδέα είναι να έχουμε μέχρι και 12 ομάδες. Έχουμε λοιπόν μια ευκαιρία, εάν έχουμε έναν ή δύο ισχυρούς νεοεισερχόμενους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα