Για ακόμη μια χρονιά η Ford ετοίμασε μια ειδική έκδοση ενός μοντέλου της, προκειμένου να το δημοπρατήσει στο περιθώριο του φετινού EAA AirVenture, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην οργάνωση Experimental Aircraft Association, όπως και στην EAA Young Eagles, η οποία από το 1992 και έπειτα, έχει προσφέρει πτήσεις σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια παιδιά και παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην έμπνευση της επόμενης γενιάς αεροπόρων.

Φέτος το μοντέλο που έχει επιλεγεί είναι το F-150 Raptor και αυτό αποκτά εμφάνιση που αντλεί έμπνευση από το μαχητικό αεροσκάφος Lockheed Martin F-22 Raptor. Κίνηση παίρνει από τον V6 3,5-λίτρων κινητήρα που δυνάμωσε στα 545 άλογα, με το αυτοκίνητο να φορά αναβαθμισμένα φρένα και αναρτήσεις, νέες ζάντες, φώτα στην οροφή και νέο ηχοσύστημα.

  • SAMURAI-66

    Καθαρα αμερικανικης νοοτροπιας με τεραστιες διαστασεις εντυπωσιακη εμφανιση και φορτωμενο με οτι ζητησεις αφηνει την σφραγιδα του σαν εικονα!

  • Yiannis P

    Αχρείαστα μεγάλο, ελάχιστα πρακτικό με σχεδόν μηδαμινό χώρο στην καρότσα και ουρλιάζει Αμερική από χιλιόμετρα. Το λατρεύω!!