Ικανοποιημένος από τα νέα εξαρτήματα ο Bottas

Σχετικά άρθρα

Εδώ και μήνες είναι γνωστό ότι η έκβαση του φετινού πρωταθλήματος θα κριθεί από τον ρυθμό ανάπτυξης των μονοθεσίων. Ακόμα βρίσκονται σε αρκετά πρώιμο στάδιο και οι δυνατότητες βελτίωσης παραμένουν μεγάλες. Η Mercedes έφτασε στην Αυστρία με νέα εξαρτήματα, έχοντας ως στόχο την αύξηση της ταχύτητας και της ανταγωνιστικότητας της W08, μιας και η μάχη με τη Ferrari αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή.

Σήμερα, οι Lewis Hamilton και Valtteri Bottas αξιολόγησαν τις αναβαθμίσεις αυτές, μένοντας ικανοποιημένοι, αφού τα δεδομένα της πίστας συμβαδίζουν με αυτά τις αεροδυναμικής σήραγγας και η κατεύθυνση που ακολουθείται είναι σωστή. Φυσικά, οι μηχανικοί θα πρέπει να δουλέψουν και πάλι σκληρά για να βρουν τις ιδανικές ρυθμίσεις, ωστόσο ο Bottas είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που κύλισαν τα δύο πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Υπάρχουν αρκετά νέα κομμάτια, όπως εμπρός πτέρυγα, ρύγχος, πάτωμα κλπ, και είναι όλα ένα καλό βήμα. Πιστεύω ότι ήταν μια παραγωγική ημέρα, καθώς αξιολογήσαμε όλα τα νέα κομμάτια που είχαμε στο μονοθέσιο και ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Ήταν ωραίο να βλέπουμε ότι σημειώσαμε κάποια πρόοδο με την αεροδυναμική του μονοθεσίου, καθώς όλα τα βήματα είναι καλοδεχούμενα. Ακόμα ψάχνω το set-up του μονοθεσίου, για να πάρω τη σωστή ισορροπία, και ήταν αρκετά απλή ημέρα.

Τόσο στο FP1 όσο και στο FP2, ο Φινλανδός είδε το όνομά του στην τρίτη θέση, ωστόσο θεωρεί ότι ο γύρος του στη δεύτερη περίοδο δεν ήταν καλός, πράγμα που σημαίνει ότι έχει περισσότερο ταχύτητα, την οποία θα κλιθεί να βγάλει στην πίστα κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων.

Η Ferrari φαίνεται να είναι κοντά, αλλά το μονοθέσιό μας έχει καλή αίσθηση, όμως πάντα είναι πιθανό να είμαστε καλύτεροι αύριο. Είναι πάντα δύσκολο να σχηματίσεις γνώμη από τις δοκιμές, αλλά θα είναι ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. Η πίστα είναι μικρή, έτσι οι διαφορές θα είναι μικρότερες, φυσικά, αλλά είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός μπροστά. Ο γύρος μου σίγουρα δεν ήταν σπουδαίος και υπήρχε περισσότερη ταχύτητα. Έχασα 3 ή 4 δέκατα στο τελευταίο κομμάτι, έτσι το μονοθέσιο ήταν σίγουρα γρήγορο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα