O Floyd Mayweather αγόρασε δύο LaFerrari

Σχετικά άρθρα

Με την πιο ανούσια μάχη box, μεταξύ Floyd Mayweather and Conor McGregor, να απέχει σχεδόν ενάμιση μήνα (26 Αυγούστου), ο γνωστός για την επίδειξη του πλούτου του, Mayweather, πρόσθεσε δύο νέα αυτοκίνητα στην ίδια πλούσια συλλογή του.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος σε ένα πρόσφατο video στο YouTube, όπου μας δείχνει το συμβόλαιο των 100 εκατ. δολαρίων, ποσό που θα εισπράξει από την παραπάνω μάχη με τον McGregor, ενώ θα τον ακούσεις (προσοχή υπάρχουν στιγμές που βρίζει) να απαντάει στις φήμες ότι τον θέλουν να αποδέχεται την πρόκληση της μάχης για να πληρώσει τους φόρους που χρωστά στην εφορία.

Τέλος, αναφέρει ότι αγόρασε δύο LaFerrari, μια κόκκινη και μια άσπρη, και παρότι από το εργοστάσιο δεν έβγαινε σε τέτοιο χρώμα, ο Mayweather έχει δείξει ιδιαίτερη συμπάθεια σε αυτό το χρώμα. Να θυμίσω ότι πρόσφατα ο Αμερικάνος μποξέρ αποφάσισε να πουλήσει δύο από τις τρεις Bugatti Veyron που έχει στο γκαράζ του.

Bonus! Δες και μια LaFerrari στο Μονακό βαμμένη στο ιδιαίτερο χρώμα “Bronzo Opaco”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...