H Mitsubishi teasάρει την έκδοση παραγωγής του XM Concept

Σχετικά άρθρα

Τον περσινό Αύγουστο, η Mitsubishi παρουσίασε το XM Concept Crossover SUV, που έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου της Ινδονησίας, και σήμερα η ιαπωνική εταιρία μας δίνει την πρώτη teaser φωτογραφία της έκδοσης παραγωγής του μοντέλου.

Το crossover θα έχει κάποια σχεδιαστικά στοιχεία με το eX concept, που είδαμε στην έκθεση του Τόκιο του 2015, με το XM να διαθέτει ράγες οροφής και διαφορετικά πίσω φωτιστικά σώματα L σχήματος, ενώ στο πίσω μέρος το τελείωμα της οροφής θα έχει μικρή κλίση.

Η ιαπωνική εταιρία δηλώνει ότι θα έχει χαρακτηριστικά ενός συμπαγούς πολυμορφικού, ενώ η εμφάνιση του θα φέρει SUV στοιχεία. Στο εσωτερικό λέγεται ότι θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του, φιλοξενώντας με αυτό τον τρόπο έως και 7 επιβάτες.

Ίσως ονομαστεί Expander, με την παραγωγή του να γίνεται στην Ινδονησία. Μηχανικά θα διαθέτει έναν 1.500άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα, που θα συνδυάζεται με ένα CVT κιβώτιο, το οποίο θα διαθέτει έξι προ-ρυθμισμένες σχέσεις.

Τα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν στις 10 Αυγούστου και τότε θα μάθουμε αν θα κυκλοφορήσει και σε αγορές εκτός Ασίας.

ΠηγήAutonetmagz

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...