Ο Hamilton δεν αποκλείει την αποχώρησή του από την F1 στο τέλος της χρονιάς

Σχετικά άρθρα

Νωρίτερα εντός της σεζόν, είχε κυκλοφορήσει το σενάριο που ήθελε τον Lewis Hamilton να αποχωρεί από τη Formula 1 στο τέλος της φετινής σεζόν, ακολουθώντας το παράδειγμα του Nico Rosberg, ο οποίος στόχευε σε ένα και μοναδικό παγκόσμιο πρωτάθλημα, χωρίς να είναι από τους πιο παθιασμένους οδηγούς που έχουν περάσει από το άθλημα.

Η ηλικία του Βρετανού μόνο απαγορευτική δεν είναι για να συνεχίζει, ωστόσο ο ίδιος δε θέλει να αποκλείσει τίποτα. Όχι, δε λέει ότι σκέφτεται να αποσυρθεί, απλώς υποστηρίζει ότι τα πάντα είναι ανοιχτά, θέλοντας ίσως να προκαλέσει με τα λεγόμενά του και να βάλει φωτιά στη μεταγραφολογία.

Εκτός από το να είμαι με την οικογένειά μου, η πιο ευτυχισμένη στιγμή ήταν όταν μπήκα σ’ ένα κορυφαίο μονοθέσιο, και αυτό ποτέ δεν έχει αλλάξει. Όσον αφορά τα συμβόλαια και τα σχετικά, δεν μπορώ να σας πω τι θα συμβεί σε έξι μήνες από τώρα. Αλλά, ξέρω ότι λατρεύω τους αγώνες. Πραγματικά, νιώθω μέσα μου ότι οδηγώ καλύτερα από ποτέ. Αυτή τη στιγμή, λατρεύω την οδήγηση και μετά από έξι μήνες, ίσως… είναι πολύ απίθανο, επειδή πάντα θα μου αρέσει να οδηγώ, πάντα θέλω να κάνω τρελά πράγματα.

Ο οδηγός της Mercedes ξεκαθαρίζει ότι η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος δε θα σημαίνει ότι αποχωρεί, αφού η αγάπη του για τους αγώνες είναι μεγάλη και οι πιθανότητες λένε ότι θα βρίσκεται στη Formula 1 τουλάχιστον και το 2018.

Συνεχίζω να το απολαμβάνω κι εξακολουθώ να έχω συμβόλαιο με την ομάδα για τουλάχιστον ακόμα έναν χρόνο, έτσι σχεδιάζω να το δω κάποια στιγμή. Ακόμα κι αν πάρω ακόμα ένα πρωτάθλημα, δε θα πω ότι είναι ώρα να κρεμάσω τα γάντια μου. Πάντα θέλω να κερδίζω περισσότερα. Ακόμα κι αν σταματήσω, κάτι μέσα μου θα λέει ότι θέλω περισσότερα.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr