Πόσα λεφτά θα έδινες για ένα ολοκαίνουριο Mitsubishi Lancer Evo IX MR του 2006

Σχετικά άρθρα

Το Mitsubishi Lancer Evo, όπως το ξέραμε, πέθανε, με το τελευταίο Lancer Evolution Final Edition να πουλήθηκε για 76.400 δολάρια. Κι όμως αυτό το ποσό μοιάζει λίγο μπροστά σε αυτό που αναμένεται να πιάσει το συγκεκριμένο 9άρι του 2006, καθώς με το οδόμετρο να γράφει μόλις 15 χλμ. από το 2006.

Βρίσκεται προς πώληση στο eBay, από την αντιπροσωπεία South Coast της Mitsubishi, στην πόλη Costa Mesa της California, με την τιμή του ψηλότερου bid -τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές- να είναι 100.700 δολάρια. Και το καλύτερο είναι ότι η on-line δημοπρασία αναμένεται να λήξει σε ακριβώς 5 ημέρες, κάτι που είναι δεδομένο ότι η τελική τιμή θα είναι πολύ υψηλότερη.

Έχει αριθμό πλαισίου JA3AH86C56U058702, και κάτω από καπό φοράει τον 2-λιτρο 4G63 κινητήρα απόδοσης 286 ίππων, με 391 Nm ροπή, με την κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...