0-284 χλμ/ώρα με το Audi RS3 Sedan

Σχετικά άρθρα

Το Audi RS3 Sedan παρουσιάστηκε επίσημα τον περασμένο Σεπτέμβριο, με το γερμανικό σεντάν να φορά τον 2,5-λιτρο TFSI κινητήρα, απόδοσης 400 ίππων στις 5.850 σ.α.λ. και 480 Nm ροπή από τις 1.700 σ.α.λ. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 4,1 δευτερόλεπτα και στο video αυτό θα δεις να πιάνει τα 284 χλμ/ώρα.

Σχεδιαστικά δεν διαφέρει σε σχέση με τη Sportback έκδοση μέχρι τη μεσαία κολόνα, καθώς πίσω υπάρχει μια ενσωματωμένη αεροτομή στο κάλυμμα του χώρου αποσκευών και ένα μεγάλος διαχύτης, που ενσωματώνει τις διπλές οβάλ απολήξεις της εξάτμισης.

Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αποκλειστικά μέσω του 7-τάχυτου DSG, με το αυτοκίνητο να διαθέτει επίσης μεγάλα φρένα, σπορ bucket alcantara καθίσματα και carbon διακοσμητικά στο εσωτερικό. Σε σχέση με ένα απλό A3, το εμπρός μετατρόχιο του RS3 sedan είναι φαρδύτερο κατά 20 χλστ., ενώ το πίσω κατά 14 χλστ. Τέλος, εξαιτίας του μεγαλύτερου αμαξώματος, αναμένεται να έχει κατά αυξημένο βάρος κατά 15 κιλά, σε σύγκριση με τη Sportback έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...