Η Apollo teasάρει το ΙΕ (Intensa Emozione), παρότι έχει διαρρεύσει φωτογραφία του

Σχετικά άρθρα

Το ότι συνεχίζουν μερικές εταιρίες να teasάρουν ένα μελλοντικό τους μοντέλου, όταν για κάποιο λόγο έχει διαρρεύσει μια φωτογραφία του, μόνο εγώ το βρίσκω εντελώς χαζό και με καμία επαφή με την πραγματικότητα; Όπως και να έχει, αυτό φαίνεται ότι κάνει η Apollo.

Κάνοντας μια μικρή παρένθεση, σου θυμίζω ότι Apollo ονάμαστηκε η Gumpert GmbH, μετά την εξαγορά της από την Ideal TeamVenture, που εδρεύει στο Hong Kong.

Το νέο μοντέλο που θα βγάλει στην παραγωγή ονομάζεται IE, και όχι δεν προέρχεται από το internet explorer (ευτυχώς μας άφησε χρόνους αυτός), αλλά είναι τα αρχικά της λέξης Intensa Emozione, που στα ιταλικά σημαίνει έντονο συναίσθημα. Το αυτοκίνητο αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Arrow και διαθέτει νέο, ριζικά αναθεωρημένο σχεδιασμό, MonoCell carbon σασί, carbon σώμα και κίνηση θα παίρνει από έναν V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης άνω των 800 ίππων και των 700 Nm ροπής. Διαθέτει μπροστινό splitter, εισαγωγή αέρα στην οροφή, τεράστια πίσω αεροτομή και τριπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Manifattura Automobili Tornio (MAT), με τον πρόεδρο του συμβουλίου της Apollo, Norman Choi, να δηλώνει:

Κατά την πορεία της εξέλιξης του Apollo IE, βάλαμε την καρδιά και την ψυχή μας, τον ιδρώτα και τα δάκρυα μας. Ήταν μια περιπέτεια πολύ ήταν έντονα συναισθηματική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...