Στις 14 Δεκεμβρίου του 2012 βρήκε από το εργοστάσιο Motomachi της Ιαπωνίας, το τελευταίο, από τα 500 LFA που είχε σκοπό να κατασκευάσει η Lexus, το οποίο ήταν λευκό LFA Nürburgring Package.

Με την ιαπωνική εταιρία να ανακοινώνει πριν λίγες μέρες τις πωλήσεις της για το πρώτο εξάμηνο του έτους στην Αμερική, ενδιαφέρον προκαλεί ότι πουλήθηκε ένα LFA τον Ιούνιο, ενώ το 2016 παραδόθηκαν έξι LFA. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 12 απούλητα LFA στις αντιπροσωπείες της ιαπωνικής εταιρίας σε όλη την Αμερική.

Διάβασε ακόμα: Όταν η Toyota έκλεισε το σπίτι των Γερμανών

Αρχικά, η Lexus είχε δηλώσει ότι είχε την πρόθεση να παραλάβει νέες παραγγελίες μόνο από τους πελάτες της, ώστε να αποφευχθεί η μείωση των τιμών και η κερδοσκοπία. Ωστόσο, το 2010, όταν οι παραγγελίες για το μοντέλο άρχισαν να μειώνονται, και για να διασφαλιστεί ότι τα αυτοκίνητα δεν ήταν κάθονταν στο εργοστάσιο, η εταιρεία επέτρεψε στους υπάρχοντες κατόχους LFA να παραγγείλουν ένα δεύτερο αυτοκίνητο, ενώ επέτρεπε στους αντιπροσώπους και τα υψηλόβαθμα στελέχη της να παραγγέλνουν αυτοκίνητα για τον εαυτό τους ή για να τα πουλήσουν. Έτσι, μερικά από τα αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί από τους αντιπροσώπους εξακολουθούν να εμφανίζονται ως νέες πωλήσεις, τα οποία πωλούνται σε πολύ παραπάνω λεφτά από την εργοστασιακή τιμή.

 • manowar

  Τοσα λιγα μοντελα καινπαρολοα αυτα έμειναν κομμάτια;;

 • Μάνος Μαμαλάκης

  Πρόλαβα λοιπόν πιάσε 1!

 • gv

  τοσοι πάμπλουτοι υπάρχουν και τοσες βλακειες αγοράζουν κατά καιρούς αλλα αυτή η αμαξαρα έμεινε απουλητη?!
  δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα τελικά..

 • charris

  υπαρχουν δλδ καινουργια lfa…??? cool….
  βεβαια σε αυτο παιζει ρολο και η τιμη στην αμερικα που περνεις μια z06 με λιγοτερο απο 100Κ

 • SAMURAI-66

  Θα φυγουν αναμφιβολα γιατι ειναι αξια σταθερη και ανεκτιμητη.
  Ισως καποιος πρεπει να βαλει σε λειτουργια σε οσους δειξουν ενδιαφερον να ακουσουν τον μοναδικο yamaha που κρυβει στα σπλαχνα του για να παθουν πλακα με τον αποκοσμο ηχο του!
  Κλασικο και μεσα στο παλμαρε τον κορυφαιων του πλανητη και μακροχρονια αριστη επενδυση να βγαλεις την αξια του στο πολλαπλασιο!

 • tomilaw

  αλλο ενα για μενα παρακαλω σε ασπρο.