12 Lexus LFA παραμένουν ακόμα απούλητα

Σχετικά άρθρα

Στις 14 Δεκεμβρίου του 2012 βρήκε από το εργοστάσιο Motomachi της Ιαπωνίας, το τελευταίο, από τα 500 LFA που είχε σκοπό να κατασκευάσει η Lexus, το οποίο ήταν λευκό LFA Nürburgring Package.

Με την ιαπωνική εταιρία να ανακοινώνει πριν λίγες μέρες τις πωλήσεις της για το πρώτο εξάμηνο του έτους στην Αμερική, ενδιαφέρον προκαλεί ότι πουλήθηκε ένα LFA τον Ιούνιο, ενώ το 2016 παραδόθηκαν έξι LFA. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 12 απούλητα LFA στις αντιπροσωπείες της ιαπωνικής εταιρίας σε όλη την Αμερική.

Διάβασε ακόμα: Όταν η Toyota έκλεισε το σπίτι των Γερμανών

Αρχικά, η Lexus είχε δηλώσει ότι είχε την πρόθεση να παραλάβει νέες παραγγελίες μόνο από τους πελάτες της, ώστε να αποφευχθεί η μείωση των τιμών και η κερδοσκοπία. Ωστόσο, το 2010, όταν οι παραγγελίες για το μοντέλο άρχισαν να μειώνονται, και για να διασφαλιστεί ότι τα αυτοκίνητα δεν ήταν κάθονταν στο εργοστάσιο, η εταιρεία επέτρεψε στους υπάρχοντες κατόχους LFA να παραγγείλουν ένα δεύτερο αυτοκίνητο, ενώ επέτρεπε στους αντιπροσώπους και τα υψηλόβαθμα στελέχη της να παραγγέλνουν αυτοκίνητα για τον εαυτό τους ή για να τα πουλήσουν. Έτσι, μερικά από τα αυτοκίνητα που έχουν παραγγελθεί από τους αντιπροσώπους εξακολουθούν να εμφανίζονται ως νέες πωλήσεις, τα οποία πωλούνται σε πολύ παραπάνω λεφτά από την εργοστασιακή τιμή.

Πηγήautoblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...