Η TVR έδωσε μια ακόμη teaser φωτογραφία του νέου της μοντέλου, που θα ονομαστεί Griffith και θα κάνει ντεμπούτο στο φετινό Goodwood Revival στις 8 του Σεπτέμβρη. Από αυτή γίνεται γνωστό πως το μοντέλο, το οποίο το έχουνε δει ήδη οι εκλεκτοί πελάτες της εταιρίας, και ορισμένοι έχουν δώσει προκαταβολές, θα εξοπλίζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο θα συνδυάζεται με τον V8 κινητήρα της Cosworth χωρητικότητας 5,0-λίτρων που θα αποδίδει τουλάχιστον 420 άλογα.

Με βάρος λιγότερο από 1.250 κιλά θα επιταχύνει κάτω από 4 δευτ. για τα 0-100 χλμ/ώρα, έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 322 χλμ/ώρα. Ο V8 κινητήρας σε video που είδαμε τον Οκτώβριο του 2015, όχι μόνο πήρε μπροστά αλλά απέδωσε καλύτερα του αναμενόμενου, με την TVR να ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στο Le Mans το 2018.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στο επαναστατικό σασί iStream Carbon, του Gordon Murray, διαθέτοντας σύγχρονη αεροδυναμική. Η παραγωγή του θα γίνεται στην Ουαλία, με τα πρώτα νέα αυτοκίνητα της TVR να παραδίδονται στους πελάτες προς τα τέλη του 2017. Η εταιρία έχει ήδη δεχτεί 400 παραγγελίες και απομένουν άλλα 100 για να ολοκληρωθεί η παραγωγή της Launch Edition.

Θα έχει αρκετά ανταγωνιστική τιμή, καθώς θα ξεκινά κάτω από τις 90.000 λίρες (€103.000), ενώ αργότερα η βρετανική εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχει και ανοιχτή έκδοση, καθώς το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί από την αρχή ώστε να υπάρχει και carbio έκδοση.