Νέο trailer του Project Cars 2

Σχετικά άρθρα

H Slightly Mad Studios και η Bandai Namco Entertainment έδωσαν ένα ακόμη trailer του Project Cars 2, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017, για PlayStation 4, Xbox One, και PC και ανάμεσα στα 180 αυτοκίνητα θα υπάρχουν και 10 εμβληματικές δημιουργίες της Ferrari. Πρόκειται για τις 330 P4, 365 GTB4 Competizione, 288 GTO, F40 LM, F333 SP, F50 GT, Enzo, 488 GT3 και 488 GTE. Επίσης θα συναντάμε πολλά πρωταθλήματα από Go-Kart, μέχρι IndyCar, Rallycross και αγώνων αντοχής.

Στο Project Cars 2 προστίθεται το χαρακτηριστικό της δράσης πολλαπλών κατηγοριών, που θα επιτρέψει σε διαφορετικές κατηγορίες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους στον ίδιο αγώνα ή ακόμα και στο ίδιο πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να βαθμολογεί τη θέση του οδηγού, όχι μόνο συνολικά αλλά και στην κατηγορία. Σαν παίκτης θα μπορείς να επιλέξεις να ξεκινήσεις την καριέρα σου σε οποιαδήποτε κατηγορία αγώνων, με το παιχνίδι να προσφέρει εννέα κατηγορίες μηχανοκίνητων αθλημάτων.

Το νέο παιχνίδι θα περιέχει 60 διαδρομές με διάφορα τερέν, θα υποστηρίζει VR και 12K ανάλυση, ενώ το ολοκαίνουριο Online Championships game mode, θα επιτρέπει στους οδηγούς να δημιουργήσουν και να συμμετέχουν σε συνεχής racing leagues, Esports built-in λειτουργικότητα από την πρώτη ημέρα (συμπεριλαμβανομένου και της Competitive Racing License διαπίστευσης), ενσωμάτωση Director/Broadcaster και streaming, αλλά και μια ποικιλία από παλιά και νέα motorsport classes.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...