Στην έκθεση της Φρανκφούρτης η Volkswagen θα παρουσιάσει τα Amarok Aventura Exclusive Concept και Amarok Dark Label Special Edition. Το πρώτο είναι βαμμένο στο κίτρινο μεταλλικό χρώμα “Turmeric Yellow” που συναντάμε στη διαθέσιμη παλέτα των Golf και Arteon, βασίζεται στο διπλοκάμπινο μοντέλο, έχει ζάντες 19″, φέρει πληθώρα χρωμιομένων μερών, bi-xenon φωτιστικά σώματα με LED φώτα, αλουμινένια προστατευτικά και αδιάβροχο κάλυμμα καρότσας.

Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με κίτρινες ραφές, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα 14 θέσεων, κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινο τιμόνι, μαύρη επένδυση στον ουρανό, σύστημα πλοήγησης και χρωμιομένα διακοσμητικά. Κίνηση παίρνει από τον 3,0-λιτρο V6 απόδοσης 258 ίππων και 550 Nm ροπής.

Το Amarok Dark Label θα βγει στη παραγωγή από την ερχόμενη άνοιξη. Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, 163 και 204 ίππων, θα προσφέρεται με 6-τάχυτο μηχανικό ή με 8-τάχυτο αυτόματο, με την κίνηση να μεταφέρεται είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς.

Βασίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Comfortline, προσφέρεται στο γκρι ματ χρώμα “Indium Grey”, έχει ζάντες 18″, μαύρες χειρολαβές και καλύμματα καθρεπτών, μαύρο ουρανό στο εσωτερικό και νέα πατάκια. Στη Γερμανία ξεκινά από τις 33.714 ευρώ.