H Formula 1 σκέφτεται να βάλει μικρόφωνα στις εξατμίσεις

Σχετικά άρθρα

Η νέα ιδιοκτήτρια της Formula 1, η Liberty Media προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να κάνει τα μονοθέσια να ακούγονται καλύτερα στους θεατές και όπως αποκάλυψε ο Sean Bratches, διευθυντής marketing της Formula 1, θέλουν να δουλέψουν εντατικά πάνω στον ήχο, γιατί αυτός επηρεάζει συναισθηματικά τους οπαδούς.

Πρόσφατη έρευνα επιβεβαίωσε, ότι τα ηχητικά συστήματα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία για τους θεατές των αγώνων, αλλά και για τους τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο. Γιαυτό επιλέχθηκε ο Αυστραλός ειδικός σε θέματα τηλεοπτικής τεχνολογίας και αναμεταδόσεων, David Hill, ώστε να βρει λύση στο πρόβλημα ήχου των σημερινών μονοθεσίων. O Bratches ανέφερε:

Ο Hill συνεργάζεται με μία γερμανική εταιρεία στην εξέλιξη ενός κεραμικού μικροφώνου, το οποίο θα μπορεί να τοποθετηθεί στην εξάτμιση, για να ενισχυθεί ο ήχος για τους οπαδούς.

Μήπως αντί να σκέφτονται τέτοιους τρόπους, καλύτερα να σκεφτούν να επαναφέρουν από το 2021 και μετά τους V8, V10 ή τους V12 στο πίσω μέρος των μονοθεσίων; Και απλούστεροι και φθηνότεροι στη κατασκευή τους είναι από τα σημερινά PU. Ας αφήσουμε στην άκρη την “πράσινη” Formula 1 που έφεραν ο Jean Todt και οι υπόλοιποι και να επιστρέψουμε στα βασικά. Αγνοί, δυνατοί, ατμοσφαιρικοί κινητήρες να λυσσάνε. Αλλιώς η F1 είναι καταδικασμένη.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα