Η οικογένεια της De Villota τερματίζει τη διαμάχη με την Manor

Σχετικά άρθρα

Η Maria de Villota έγινε μία από τις ελάχιστες γυναίκες που έχουν οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Formula 1. Η Ισπανίδα ήταν οδηγός της Marussia (αργότερα μετονομάστηκε σε Manor) είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, στις 3 Ιουλίου του 2012, με αποτέλεσμα να χάσει το δεξί της μάτι. Αυτό άλλαξε εντελώς τη ζωή της, ενώ τον Οκτώβριο του 2013 έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας του τραυματισμού της.

Η Health and Safety Executive έκανε τη δική της έρευνα για το ατύχημα, αποφασίζοντας πως η De Villota δεν είχε την αποκλειστική ευθύνη για ό,τι της συνέβη. Η οικογένειά της ξεκίνησε διαμάχη με την ομάδα, και σήμερα, μέσω ανακοίνωσης, μαθαίνουμε ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν. Η Manor δεν υπάρχει πλέον ως ομάδα στη Formula 1, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για αποζημίωση στην οικογένεια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η οικογένεια της Maria de Villota έχει την ευχαρίστηση να ανακοινώνει πως έχει φτάσει σε συμφωνία στη διαμάχη με τη Manor F1 έπειτα από το ατύχημα στις 3 Ιουλίου του 2012. Το ατύχημα συνέβη για διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων ήταν ότι το φορτηγό βρισκόταν σε περιοχή των pits με την πίσω μπάρα ανυψωμένη, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται η Maria.

Το Maria’s Legacy είναι ένα κίνημα που δημιουργήθηκε για να δώσει συνέχεια στα προγράμματα αλληλεγγύης της Maria, εστιάζοντας κυρίως σε παιδιά με νευροεκφυλιστικές ασθένειες και άτομα με λίγους οικονομικούς πόρους. Για άλλη μια φορά, η οικογένεια θέλει να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς, τους φίλους και όλους τους άλλους που υποστήριζαν τη Maria πριν και κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ειδικά αυτούς που το έκαναν μετά το ατύχημα. Επίσης, σε όλους όσους ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να τη θυμούνται με την ευτυχία και το χαμόγελό της, φροντίζοντας εκείνους που έχουν περισσότερη ανάγκη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...