Δεν θα παράγει 368 άλογα ο 2,0-λιτρος turbo κινητήρας του νέου Jeep Wrangler

Σχετικά άρθρα

Η NHTSA αναθεώρησε τα έγγραφα που είχαν διαρρεύσει την περασμένη εβδομάδα που έδειχναν πως ο 2,0-λιτρος turbo τετρακύλινδρος κινητήρας του Jeep Wrangler παράγει 368 άλογα. Σύμφωνα με τα νέα έγγραφα, η ιπποδύναμη του κινητήρα έχει κατοχυρωθεί ως NR (not rated).

Η Jeep θα παρουσιάσει τη νέα γενιά (JL) του Wrangler στην έκθεση του Λος Άντζελες, με την παραγωγή του να ξεκινά στις 13 του Νοέμβρη, με τα πρώτα μοντέλα να είναι η έκδοση Unlimited που θα φορούν τον V6 3,6-λίτρων κινητήρα με hard top. Λίγο μετά θα ξεκινήσει παραγωγή του Wrangler Unlimited με την μαλακή οροφή, με το δίπορτο Wrangler, αλλά και τα Wrangler με τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα, να ξεκινούν τη παραγωγή τους από τον Φεβρουάριο του 2018.

Το τωρινό μοντέλο θα ολοκληρώσει τη παραγωγή του στις 31 Μαρτίου του 2018, ενώ λίγο μετά θα ξεκινήσει η παραγωγή τόσο του Wrangler με την ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή, με το Wrangler με τον 3,0-λιτρο V8 diesel να κατασκευάζεται από τις αρχές του Αυγούστου του 2018. Ο τετρακύλινδρος turbo 2,0-λιτρο κινητήρα θα διαθέτει σύστημα start/stop, ενώ στην γκάμα των κινητήρων θα υπάρχει και ένας 3,0-λιτρος turbodiesel και ένας 3,6-λίτρων V6 βενζίνης. Οι κινητήρας θα συνδυάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό ή με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα πολύ λιγότερες παραλλαγές για το τρίπορτο Wrangler και το τετράπορτο Wrangler Unlimited, σε σχέση με τις 13 της τωρινής γενιάς. Έτσι το τρίπορτο μοντέλο θα προσφέρεται ως Sport και Rubicon, ενώ το τετράπορτο ως plus Sport, Sahara και Rubicon. Το Unlimited Sahara θα προσφέρεται με μόνιμη τετρακίνηση. Θα προσφέρεται με 10 πακέτα εξοπλισμού, ανάμεσά τους τα Electronic Infotainment System Group και Technology Group. Τα Sahara και Rubicon θα διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό LED φωτιστικά σώματα. Η οροφή θα μπορεί να είναι μεταλλική, υφασμάτινη ή ηλεκτρικά αναδιπλούμενη.

Στο εσωτερικό θα συναντάμε υφασμάτινες και δερμάτινες επενδύσεις, κλιματισμό, προηγμένο ηχοσύστημα και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με συμβατότητα Android Auto και Apple CarPlay.

ΠηγήNHTSA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 12.221 Jeep Cherokee

Η Jeep προχωρά στην ανάκληση 12.221 Cherokee στις ΗΠΑ, παραγωγής μεταξύ 21 Φεβρουαρίου 2022 και 6 Ιουνίου 2022, επειδή το ελατήριο στον μηχανισμό του...

Ανάκληση για 38.164 Chrysler, Jeep και Ram

Η Stellantis προχωρά στην ανάκληση 38.164 αυτοκινήτων της Chrysler, Jeep και Ram στις ΗΠΑ επειδή ενδέχεται η μονάδα ελέγχου της κολόνας τιμονιού να έχει...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...