Με την Toyota να σταματά τη παραγωγή αυτοκινήτων στην Αυστραλία στις αρχές του μήνα, η Holden έκανε γνωστό πως το τελευταίο αυτοκίνητό της θα κατασκευαστεί την ερχόμενη παρασκευή στις 20 του Οκτώβρη, στο εργοστάσιο συναρμολόγησης στο προάστιο Elizabeth της Αδελαΐδας.

h
Τότε θα διοργανωθεί και ένα ειδικό event μιας και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα είναι το τελευταίο ι.χ αυτοκίνητο που θα κατασκευαστεί στη χώρα των καγκουρό. Η απόφαση είχε ανακοινωθεί από τον Δεκέμβριο του 2013, με το εργοστάσιο του Elizabeth να απασχολεί 1.600 υπάλληλους.

  • SAMURAI-66

    Δραματικο να κλεινουν επενδυτικες μοναδες που αφηνουν κοσμο στην ανεργια,τουλαχιστον απο την κυβερνηση της αυστραλιας θα ηταν σωστο να εξαντληση καθε προσπαθεια παραμονης τους στην χωρα τους….αν και με την κινα ινδια και γενικα της χωρες της νοτιοανατολικης ασιας διπλα της που προσφερουν ημερομησθια σχεδον πεινας στους εργαζομενους και φορολογια δραματικα χαμηλη το εργο της ειναι δυσκολο.
    Πρεπει να θεωρειται δεδομενο οτι το τελευταιο holden θα γινει αναρπαστο και ισως συλλεκτικο αφου δηλωνει και τους τιτλους τελους της κατασκευαστριας στην χωρα του ειρηνικου!