Βρετανοί αστυνομικοί έπαιξαν Gran Turismo Sport για να δουν αν θα γίνουν καλύτεροι οδηγοί

Σχετικά άρθρα

Η Sony σε συνεργασία με την αστυνομική αρχή του Lincolnshire, της Αγγλίας, θέλησε να δει αν το πολυαναμενόμενο Gran Turismo Sport για το Playstation 4 θα μπορέσει να κάνει καλύτερους τους οδηγούς καταδίωξης του τμήματος.

Έτσι, οι αξιωματικοί πήγαν στο Silverstone για να γράψουν γύρους, και μετά κάθισαν πίσω από τα τιμόνια των κονσολών, ώστε να τρέξουν την πίστα μέσω του GT Sport, ενώ λάμβαναν οδηγίες για το πώς να κάνουν καλύτερους χρόνους. Στη συνέχεια, οι αξιωματικοί επανήλθαν στην πίστα, χρησιμοποιώντας τις συμβουλές που έμαθαν από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Lincolnshire, Shaun West, η εκπαίδευση προσέφερε έναν εναλλακτικό τρόπο συμπλήρωσης των υφιστάμενων διαδικασιών κατάρτισης, αλλά ποτέ δεν θα αντικαταστήσει τη “ζωντανή” εκπαίδευση στο αυτοκίνητο.

Η ανακοίνωση της αστυνομία τονίζει ξανά και ξανά ότι η οδήγηση σε προσομοιωτές είναι απλώς ένα πείραμα, ώστε να δει αν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί παράλληλα με την τακτική εκπαίδευση, και να δουν οι υπεύθυνοι αν οι προσομοιώσεις μπορούν πραγματικά να μεταφραστούν σε καλύτερα αποτελέσματα στον δρόμο.

Επίσης επισημάνθηκε ότι η Sony ανέλαβε εξολοκλήρου το κόστος, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν οι Βρετανοί φορολογούμενοι για την ημέρα που οι αστυνομικοί “έπαιζαν”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...