Πολλές είναι οι αλλαγές που θέλει να εφαρμόσει η Liberty Media στη Formula 1. Αυτές έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να φαίνονται, παρόλο που οι Αμερικανοί δεν έχουν κλείσει ούτε έναν χρόνο ως ιδιοκτήτες του Formula One Group. Ζούμε στο 2017 και τα πάντα πλέον κινούνται γύρω από το Internet. Η Liberty έχει κάνει σημαντικές αλλαγές όσον αφορά το κομμάτι των social media και του YouTube, αλλά θέλει να το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Το Netflix είναι μια πολύ γνωστή υπηρεσία την οποία χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι δε όλο τον κόσμο. Έτσι, οι Αμερικανοί σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να προχωρήσουν στο online streaming από την ερχόμενη σεζόν. Όπως είπε ο Sean Bratches, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, συζητούν με το Netflix και θα ήταν ωραίο αν όντως γίνει αυτή η αλλαγή στις μεταδόσεις, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να μιλάμε με βεβαιότητα.

Η Liberty Media ήταν πάντα επικεντρωμένη στην επέκταση των multimedia υπηρεσιών. Πιστεύουμε ότι, στον σημερινό κόσμο, χρειαζόμαστε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στο διαδίκτυο και με αυτή την έννοια έχουμε αντίστοιχα σχέδια. Επίσης, συζητάμε με το Netflix σχετικά με μία συνεργασία από το 2018, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα.

Επιπλέον, ήδη από το Αμερικανικό Grand Prix, το αμερικανικό ραδιόφωνο Sirius XM ξεκίνησε ζωντανές μεταδόσεις, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους υπεύθυνους της Formula 1.

 • Nikos Schinas

  Επειδή ακριβώς έχει ήδη τα δικαιώματα η κοσμοτε, οπότε το δώρο αδωρον αφού θα δείχνει μόνο σε χώρες που δεν υπάρχει ήδη

  • Kalathakia

   Είναι διαφορετικοί πάροχοι όμως! ;) Cosmote και Netflix συνηπάρχουν στην Ελλάδα, συνεπώς γιατί να μην γίνει το ίδιο με την F1? Θεωρώ πως θα τους αποφέρει κέρδη μιας και δεν έχουν όλοι να πληρώνουν συνδρομητική συν ότι η μετάδοση της ΕΡΤ είναι κάτω του κακού!

   Π.χ εγώ είμαι διαθετιμένος να πληρώνω Netflix ή οποιαδήποτε υπηρεσία streaming για να βλέπω αποκλειστικά αυτό που θέλω, στην προκειμένη περίπτωση F1. Το ίδιο συμβαίνει στην αμερική με NBA και NFL που μπορείς να αγοράσεις όποιον ή όσους αγώνες θέλεις και να παρακολουθήσεις.

 • Κούκος

  Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο.

 • μακάρι. και μακάρι να το φέρει και στο ντόπιο νετφλιξ.

 • μακάρι. και μακάρι να το φέρει και στο ντόπιο νετφλιξ.