Subaru Viziv Performance Concept. Ο προπομπός του νέου WRX

Σχετικά άρθρα

Subaru Viziv Performance Concept

Η Subaru στο Τόκιο παρουσιάζει το Viziv Performance Concept, ένα πρωτότυπο που ενδεχομένως μας δείχνει το πως θα μοιάζει το επόμενο WRX που αναμένεται στην αγορά το 2020.

Το πρωτότυπο χρησιμοποιεί την Dynamic x Solid σχεδιαστική φιλοσοφία των Ιαπώνων και φέρει κάμερες στην οροφή, αισθητήρες στα φτερά, κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες και σύμφωνα με την Subaru επωφελείται από αυτόνομα συστήματα οδήγησης.

Προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος όσο γίνεται χαμηλότερα, η Subaru έχει κατασκευάσει από carbon το σώμα του πρωτότυπου. Τα μπροστά φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, η γρίλια είναι φωτιζόμενη και στο πίσω μέρος υπάρχει αεροτομή και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων.

To Subaru Viziv Performance Concept φέρει έναν δυνατό boxer κινητήρα, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς διαστάσεων 20″. Το μήκος του φτάνει τα 4.630 mm, το πλάτος τα 1.950 mm, το ύψος τα 1.430 mm και το μεταξόνιο τα 2.730 mm.

Παράλληλα, η Subaru στο περίπτερό της στην έκθεση του Τόκιο παρουσιάσει ακόμη 5 μοντέλα. Πρόκειται για τα:

WRX STI S208

Ξεκινάμε με το WRX STI S208, μια ακόμη επετειακή έκδοση του WRX STI, που όπως το S207, θα προσφέρεται μονάχα στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Μόλις 450 μονάδες θα κατασκευαστούν, με την οροφή να είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από carbon, προκειμένου να μειωθεί τόσο το συνολικό, όσο και το κέντρο βάρους. Η ανάρτηση είναι βελτιωμένη, με τον κινητήρα να αναβαθμίζεται, αλλά η Subaru να μην δίνει περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτόν.

BRZ STI Sport Edition

To BRZ STI Sport είναι βαμμένο στο Cook Grey Khaki χρώμα, έχει μαύρες ζάντες, κόκκινες δαγκάνες φρένων και κόκκινο εσωτερικό. Η Subaru δεν αποκάλυψε αν υπάρχουν μηχανικές αναβαθμίσεις κάτω από το καπό, με την ανάρτηση να είναι νέα και να βγαίνει σε μόλις 100 μονάδες, όλες για την ιαπωνική αγορά, με τους τυχερούς ιδιοκτήτες να επιλέγονται μετά από κλήρωση.

Outback Limited Smart Edition

Το Outback Limited Smart Edition διαθέτει Ultrasuede καθίσματα, ασημένια πάνελ, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 8″ και ηχοσύστημα της Harman Kardon.

XV Fun Adventure Concept

Με το XV Fun Adventure Concept η Subaru μας δείχνει το πως θα μπορούσε να μοιάζει μια εκτός δρόμου έκδοση του XV, με μαύρα προστατευτικά πλαστικά, ελαστικά εκτός δρόμου και σχάρα οροφής.

Impreza Future Sport Concept

Τέλος το Impreza Future Sport Concept που δείχνει μια σπορ εκδοχή του νέου Impreza με νέους προφυλακτήρες, νέα LED φώτα ημέρας και νέες ζάντες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Mazda EZ-6 και Arata concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Mazda παρουσίασε τη νέα γενιά του 6. Ονομάζεται EZ-6, αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda και θα είναι διαθέσιμο...

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...