Bottas: Ο Verstappen κατέστρεψε τον γύρο μου

Σχετικά άρθρα

Το ενδιαφέρον των αγωνοδικών προσέλκυσε για μία ακόμα φορά ο Max Verstappen. Αυτή τη φορά δεν αφορά κάποια παράβαση στα όρια της πίστας, αλλά έχει να κάνει με τα όσα έγιναν στην αρχή του Q3, όταν κινήθηκε αργά στο τελευταίο κομμάτι, χωρίς να αφήνει αρκετό χώρο για τον Valtteri Bottas. Ο Φινλανδός είχε μπλοκάρισμα για τη στροφή 13 και τελικά ο γύρος του έπεσε στο κενό.

Ο οδηγός της Red Bull Racing εξετάστηκε αμέσως μετά, δίχως, ωστόσο, να του επιβληθεί κάποια ποινή. Παρ’ όλα αυτά, ο Φινλανδός θεωρεί ότι ο γύρος του καταστράφηκε εξαιτίας του, με αποτέλεσμα να κάνει μόλις έναν γρήγορο γύρο στο τελευταίο μέρος των κατατακτήριων, ο οποίος του έδωσε την τέταρτη θέση, και θα είναι δίπλα στον team-mate του στην εκκίνηση.

Μπορούσα να δω πριν από το τελευταίο κομμάτι ότι ήταν αρκετά αργός. Πήγαινε απλά αργά στην έξοδο της στροφής 12 και έβαλε σε κίνδυνο τη γραμμή μου για τη στροφή 13, και είχα ένα μπλοκάρισμα εκεί, οπότε σίγουρα κατέστρεψε τον γύρο μου. Δεν ξέρω αν αξίζει ποινή, δεν έχει να κάνει μ’ εμένα. Δεν ξέρω τι ακριβώς λέει το βιβλίο των κανονισμών. Αυτό που ξέρω είναι ότι κατέστρεψε τον γύρο μου, έτσι είχε μόνο μία προσπάθεια στο Q3 αντί για δύο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...