Στο σφυρί ορισμένα αυτοκίνητα των Beatles

Σχετικά άρθρα

Στις 2 του Δεκέμβρη ο οίκος δημοπρασιών Bonhams θα βγάλει σε δημοπρασία στο Λονδίνο, δύο αυτοκίνητα των Beetles.

Πρόκειται για την Aston Martin DB5 του Paul McCartney και το Mini Cooper S του Ringo Starr (κατά κόσμον Richard Starkey). Ο McCartney είχε αγοράζει την DB5 καινούργια και αρχικά ήταν βαμμένη στο μπλε χρώμα Sierra Blue, με το εσωτερικό να διαθέτει μαύρες επενδύσεις, αλλά και ένα πικάπ δίσκων βινυλίου στο ταμπλό.

Ο McCartney πούλησε τη συγκεκριμένη DB5 πριν από αρκετά χρόνια, με το αυτοκίνητο να έχει περάσει και από τα χέρια του Chris Evans. Το αυτοκίνητο έχει αποκατασταθεί πλήρως, πλέον είναι βαμμένη σε ασημί χρώμα, έχει κόκκινες επενδύσεις και μηχανικά φορά έναν αναβαθμισμένο κινητήρα 4,2, αντί του εργοστασιακού 4,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 320 άλογα. Έχει διανύσει σχεδόν 4.200 χλμ και εκτιμάται που θα πουληθεί έναντι 1,25-1,5 εκατ. λιρών (1,4 – 1,7 εκατ. ευρώ).

Το Mini Cooper S του Richard Starkey είναι μοναδικό, μιας και διαθέτει μεγαλύτερη πόρτα πορτμπαγκάζ, προκειμένου να χωρούν μέσα τα ντραμς τους. Το εσωτερικό είναι πολυτελέστατο, έχοντας ξύλινα διακοσμητικά, δερμάτινες επενδύσεις, ηλιοροφή και άλλα, με το αυτοκίνητο να είναι βαμμένο σε κόκκινο/ασημί χρώμα, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα προέρχονται από το Volkswagen Beetle. Εκτιμάται πως θα πουληθεί για περίπου 100.000 με 135.000 ευρώ (90.000 με 120.000 λίρες).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...