85χρονη και 96χρονος πιάνουν τιμόνι και μετατρέπονται σε εν δυνάμει δολοφόνοι

Σχετικά άρθρα

Αν είσαι ένας από αυτούς που πιστεύουν ότι, μετά από κάποια ηλικία, δε θα πρέπει να επιτρέπεται η οδήγηση, τότε τα δύο αυτά videos είναι εδώ για να αποτελέσουν ένα πολύ καλό επιχείρημα στους ισχυρισμούς σου. Έχουμε να κάνουμε με δύο ηλικιωμένους, μία 85χρονη γυναίκα στην πρώτη περίπτωση κι έναν 96χρονο άνδρα στη δεύτερη.

Όσον αφορά το πρώτο περιστατικό, σημειώθηκε στο Irvine της Καλιφόρνιας, με το video να μας δείχνει ότι… επιτίθεται ξανά και ξανά σε ένα Honda CR-V. Κι ενώ μπορεί να φαίνεται πως η γυναίκα το κάνει έχοντας σκοπιμότητα, η ίδια εξήγησε πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, χωρίς να ξέρει τι κάνει. Η αστυνομία έθεσε ζήτημα για το αν μπορεί να οδηγεί, με την 85χρονη να αποκομεί μερικές μόνο γρατσουνιές στα χέρια της.

Στο δεύτερο video θα δεις ένα… ιπτάμενο αυτοκίνητο, αφού όλα δείχνουν ότι ο 96χρονος που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι. Αυτό συνέβη στη Μελβούρνη, έξω από ένα νοσοκομείο, όμως το ευτύχημα είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ηλικιωμένος άντρας τραυματίστηκε αρκετά ελαφρά στα πόδια και στη σπονδυλική στήλη, ωστόσο η βιαιότητα του ατυχήματος δείχνει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι για μερικά εκατοστά δεν σταμάτησε στην τσιμεντένια κολόνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...