Πωλείται μια Ferrari 599 GTO με μέρη από την 599XX

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari 599 GTO είναι το τελευταίο μοντέλο της Scuderia που έχει “φορέσει” το θρυλικό όνομα GTO και μια από τις 599 μονάδες που κατασκευάστηκαν αναζητά νέο ιδιοκτήτη.

Κάτω από το μακρύ καπό της με τους αεραγωγούς, βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας με χωρητικότητα 6 λίτρων που αποδίδει 670 άλογα και 619 Nm ροπής. Αρκετά για να επιταχύνουν τη συλλεκτική αυτή Ferrari στα 100 χλμ/ώρα από στάση σε μόλις 3,35 δευτερόλεπτα και έως την τελική ταχύτητα των 335 χλμ/ώρα.

Είναι βαμμένη στο λευκό χρώμα Bianco Avus και διαθέτει αρκετά αεροδυναμικά μέρη από την 599XX, μιας ειδικής έκδοσης της 599 που κατασκευάστηκε από την Ferrari αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας. Έχει διανύσει μόλις 4.626 χλμ και πωλείται στο Long Island στην πολιτεία της Νέας Υόρκης έναντι 749.000 δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...