Το μεγάλο SUV της Alfa Romeo θα αποδίδει 350 με 400 ίππους από 2-λιτρο κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo τον Νοέμβριο του 2016 παρουσίασε την Stelvio, το πρώτο της SUV, με την ιταλική εταιρία να ετοιμάζει ακόμη δύο SUV, ένα μικρότερο και ένα μεγαλύτερο από την Stelvio.

Με την εταιρία να θέλει να παρουσιάσει συνολικά εννέα νέα μοντέλα έως το 2021, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο μεγάλο SUV της ιταλικής εταιρίας θα κυκλοφορήσει το 2020, και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Mirafiori. Αυτό έχει πάρει το πράσινο φως από την διοίκηση της εταιρίας, και θα είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο που θα έχει φορέσει το σήμα της Alfa Romeo, καθώς θα ανταγωνίζεται τo Audi Q7, την BMW X5, την Mercedes GLE και το Volvo XC90.

Ένα από τα φημολογούμενα ονόματα είναι το Castello, με το μεγάλο SUV να βασίζεται στην πλατφόρμα των Stelvio και Giulia. Θα διαθέτει, όμως, μεγαλύτερο μεταξόνιο, με το συνολικό του βάρος να είναι περίπου 200 κιλά περισσότερα. Θα εφοδιάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt, με τον τεχνικό διευθυντή της Alfa Romeo,Roberto Fedeli, να δηλώνει:

Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα που έχουμε επιτύχει να συνδέσουμε έναν τετρακύλινδρο με το e-turbo 48-volt. Νομίζω ότι την επόμενη φορά θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε και στην παραγωγή. Με ένα turbo κινητήρα 2.0-λίτρων, μπορείς να έχεις περίπου 350 έως 400 ίππους. Οδηγούμε σε προσομοιωτή σε ένα αυτοκίνητο σαν αυτό, εργαζόμαστε σε αυτό, και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο κακό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...