Και εγένετο η Aston Martin Red Bull Racing

Σχετικά άρθρα

Όλο και πιο δυνατή γίνεται η συνεργασία της Red Bull Racing και της Aston Martin. Πρόσφατα, οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για την Aston Martin Valkyrie, στη δημιουργία της οποία συνέβαλε και ο Adrian Newey. Οι δυο τους συνεργάζονται και στη Formula 1, και από φέτος η βρετανική εταιρεία βρίσκεται μπροστά από το όνομα της αυστριακής ομάδας.

Η παρουσία της Aston Martin στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενδέχεται να γίνει ακόμα πιο έντονη τα επόμενα χρόνια, αφού οι προτεινόμενοι κανονισμοί για το 2021 δημιούργησαν θετικές εντυπώσεις, έτσι υπάρχει ήδη η προετοιμασία για το 2021, με πρόσληψη κορυφαίων μηχανικών.

Μάλιστα, ο Andy Palmer ισχυρίζεται πως μερικές ομάδες της Formula 1 έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο να αγοράζουν κινητήρες από την Aston Martin, λέγοντας γι’ αυτή την προοπτική:

Έχω μερικά πρόχειρα μαθηματικά για το κόστος και την τιμή. Με όλα αυτά τα πράγματα στη Formula 1, πρέπει να υπολογίσεις τα άυλα πράγματα, επειδή μιλάμε για marketing. Η επιστροφή όσον αφορά το marketing ελπίζουμε ότι θα αποφέρει πωλήσεις αυτοκινήτων, κι αυτός είναι ο λόγος που το κάνουμε. Αυτός θα είναι ο σπόρος στο έδαφος όταν θα κατασκευάσουμε ένα αυτοκίνητο με κινητήρα στο πίσω μέρος για να ανταγωνιστούμε τη Ferrari 488, κι αυτός είναι ο λόγος που φτιάξαμε την Valkyrie.

Πρόκειται για τη δημιουργία ονόματος όταν θα αντιμετωπίσουμε τις Ferrari, Lamborghini και McLaren στον δρόμο. Το χρονοδιάγραμμα των κανονισμών του 2021 λειτουργεί πραγματικά καλά, καθώς είναι περίπου η στιγμή που θα παρουσιάσουμε το αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα