Η Ford ανανεώνει το Edge, παρουσιάζει το Edge ST

Σχετικά άρθρα

Το μυστήριο ST μοντέλο που μας έδειξε χθες η Ford, τελικά ήταν το Edge ST, μιας και η Μπλε Οβάλ εταιρία ανανέωσε το Edge. Στιλιστικά φέρει νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέο καπό και νέα διακοσμητικά. Το ST ξεχωρίζει από τις πλαϊνές ποδιές, τις διπλές απολήξεις εξατμίσεων και του νέου πίσω προφυλακτήρα.

Το Edge facelift φορά τον 2,0-λιτρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης 250 ίππων, 5 ίπποι περισσότεροι από το pre-facelift μοντέλο, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, που ελέγχεται μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη.

Η ST έκδοση φορά τον 2,7-λίτρων biturbo V6 κινητήρα απόδοσης 335 ίππων με 515 Nm ροπής που συνδυάζεται και αυτός με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό. Η γρήγορη έκδοση διαθέτει επίσης αναβαθμισμένα φρένα και βελτιωμένη ανάρτηση.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας, το ανανεωμένο Edge εξοπλίζεται με σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, υποβοήθηση πριν από τη σύγκρουση, παρακολούθηση τυφλών σημείων, σύστημα υποβοήθησης λωρίδας κυκλοφορίας και αυτόματη μεγάλη σκάλα φωτιστικών σωμάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...