H Kia teasάρει το νέο Forte, και δείχνει πανέμορφο

Σχετικά άρθρα

Με την έκθεση του Detroit να ανοίγει τις πύλες της σε δύο 24ώρα, η Kia μόλις έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες του νέου Forte.

Η νέα- τρίτη- γενιά του compact sedan της κορεάτικης εταιρίας θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στα μέσα του έτους, και σχεδιαστικά φαίνεται να αντλεί αρκετά στοιχεία από το μεγαλύτερο Stinger.

Στο εμπρός μέρος υπάρχει η πιο επιθετική “tiger-nose” μάσκα, οι επιθετικοί αεραγωγοί στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν έντονες γωνίες, με τα φλας να είναι ενσωματωμένα στον προφυλακτήρα.

Το σκίτσο από το εσωτερικό μας δείχνει μια πιο ευάερη και ευρύχωρη καμπίνα, με την οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να “αιωρείται” στο κέντρο της κεντρικής κονσόλας.

Το Forte πιθανότατα θα προσφέρεται μόνο σε sedan έκδοση, καθώς παλιότερα η Kia είχε δηλώσει πως θα καταργήσει το Forte Koup, την coupe έκδοση του μοντέλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...