Η Opel πλέον ανήκει στην οικογένεια της PSA, έχει περάσει στη νέα εποχή της, και στα μελλοντικά της σχέδια, που ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο, ανέφερε ότι μέχρι το 2020 θα προσφέρει στην αγορά 4 ηλεκτροκίνητα μοντέλα, ανάμεσά τους την plug-in υβριδική έκδοση του Grandland X και την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του νέου Corsa.

Μόλις πριν λίγα λεπτά, όμως, η γερμανική εταιρία έκανε γνωστό ότι η νέα γενιά του δημοφιλούς supermini της θα κυκλοφορήσει το 2019, ενώ ένα χρόνο αργότερα θα προσφέρει και την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του. Η παραγωγή όλης της γκάμας του μοντέλου θα γίνεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της στην Σαραγόσα της Ισπανίας, καθιστώντας έτσι το πρώτο του Groupe PSA που θα παράγει ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Opel/Vauxhall στην Ευρώπη.

Το εργοστάσιο της Σαραγόσα ξεκίνησε να παράγει το Opel Corsa το 1982. Από τότε περίπου 13 εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν βγει από την γραμμή παραγωγή του, εκ των οποίων τα 10 εκατομμύρια είναι Corsa. Στο ίδιο εργοστάσιο αυτή τη στιγμή παράγονται τα Opel Mokka X, Opel Crossland X και Citroen C3 Aircross.