Επίσημο: Mercedes C-Class facelift

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes παρουσιάζει την ανανεωμένη C-Class που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης. Το αυτοκίνητο αποκτά νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα στον βασικό εξοπλισμό, νέους προφυλακτήρες και νέες ζάντες. Επίσης προσφέρεται σε νέα χρώματα τα Mojave Silver Metallic και Emerald Green Metallic.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μικρότερες, όπου συναντάμε τον 12,3″ ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το τιμόνι διαθέτει κουμπιά αφής, με την οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να είναι διαστάσεων 7″ ή 10,25″.

Από τεχνολογικής πλευράς η C-Class διαθέτει το σύστημα Intelligent Drive που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να μπορεί να κινηθεί ημιαυτόνομα. Μηχανικά θα προσφέρεται με βελτιωμένους κινητήρες, για τους οποίους η εταιρία δεν έδωσε αναλυτικά τεχνικά χαρακτηρισιτκά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...