Το όνομα του Raj Nair και ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση τον Μάιο του 2017. Σε δήλωση της, η εταιρεία αναφέρει ότι η αποχώρησή του Nair έγινε μετά από μια πρόσφατη εσωτερική έρευνα σχετικά με αναφορές ακατάλληλης συμπεριφοράς και έδειξε ότι κάποια συμπεριφορά του Nair ήταν ασυμβίβαστη με τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας. Ακόμα, δεν είναι σαφές τι είδους συμπεριφορά οδήγησε στην απόφαση.

Ο Nair δήλωσε:

Λυπάμαι ειλικρινά ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπου δεν έχω δείξει συμπεριφορές ηγεσίας σύμφωνα με τις αρχές που η εταιρεία και εγώ πάντα υιοθετούμε. Εξακολουθώ να έχω την μέγιστη πίστη στους ανθρώπους της Ford Motor Company και τους εύχομαι να συνεχίσουν να επιτυγχάνουν στο μέλλον.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford, Jim Hackett, δήλωσε:

Πήραμε αυτή την απόφαση μετά από διεξοδική έρευνα και προσεκτική εξέταση. Η Ford είναι βαθιά αφοσιωμένη στην παροχή και την καλλιέργεια μιας ασφαλούς και σεβαστής κουλτούρας και αναμένουμε από τους ηγέτες μας να υποστηρίξουν πλήρως αυτές τις αξίες.

 • Scooby r22b

  Μπράβο στην ηγεσία της FORD, εάν ισχύουν οι καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά.
  Απορώ πως μπορεί να αναρριχηθεί τόσο ψηλά στην ιεραρχία, κάποιος με τέτοια συμπεριφορά;

  Σε περίπτωση όπου η FORD ενδιαφέρεται, για κάποιον πραγματικό gentlemen, με τρόπους savoir vivre, θα τους πρότεινα τον Πολάκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι κορυφή και στο άρμεγμα. . . :-Ρ

  • rafael

   καλα μην πιστευεις και οτι διαβαζεις….δλδ θα μπορουσε να μην συμφωνει με το να κανει κατι που δεν πρπει και να τον στειλανε….ford ειναι αυτη

  • Scooby r22b

   Συμφωνώ Ραφαήλ, γιαυτο έγραψα “εάν ισχύουν οι καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά.”

   Δυστυχώς δεν γίνονται μόνο στην FORD τέτοιες αλητείες.

 • Giannisk

  Στον δρόμο που χάραξε ο Weinstein ?

  • Scooby r22b

   Λες να άπλωνε το χεράκι του;