Η Ferrari ανακοίνωσε V8 υβριδικό κινητήρα για το 2019

Σχετικά άρθρα

Ο Sergio Marchionne από την έκθεση της Γενεύης όπου βρέθηκε ανακοίνωσε πως η Ferrari ετοιμάζει ένα νέο V8 υβριδικό σύνολο. Παρότι ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής εταιρίας δεν ανακοίνωσε σε ποιο αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί, η λογική λέει πως θα βρίσκεται στο SUV που ετοιμάζει η εταιρία με σήμα το ανορθωμένο άλογο.

Το μοντέλο θα γίνει το πρώτο υβριδικό μοντέλο κανονικής παραγωγής της Ferrari, μιας και η Scuderia χαρακτηρίζει την LaFerrari ως αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής. Η απόφαση αυτή, για έναν υβριδικό κινητήρα από την Ferrari, πάρθηκε προκειμένου η ιταλική εταιρία να μπορεί να πιάσει τους όλο και αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών ρύπων.

Η Ferrari δηλώνει πως ο V12 κινητήρας θα παραμείνει στη φαρέτρα της, ενώ έχει βάλει ως στόχο τις 10.000 πωλήσεις ετησίως.

ΠηγήAutoexpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...

Ασφαλιστική δίνει αποζημίωση €530.000 για τρακαρισμένη Ferrari SF90 Stradale

Το περασμένο φθινόπωρο ένας ιδιοκτήτης μιας Ferrari SF90 Stradale είχε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Φινλανδίας, με τον οδηγό να διευκρινίζει ότι κινούταν εντός...
Autoblog.gr