Στην Αμερική μπορείς με $950 την ημέρα να νοικιάσεις ένα βελτιωμένο Mazda RX-7

Σχετικά άρθρα

Όπως πιθανώς να ξέρεις, στις ΗΠΑ υπάρχει το Turo, μια υπηρεσία σαν το Airbnb, μόνο που είναι για αυτοκίνητα, όχι για σπίτια. Μπορείς δηλαδή να νοικιάσεις το αυτοκίνητο σου, για επιπλέον εισόδημα, τις ημέρες ή ώρες που δεν το χρειάζεται.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα Mazda RX-7 (FD) του 1994, το οποίο σύμφωνα με την περιγραφή διαθέτει μακρύ κατάλογο βελτιώσεων, με τον ιδιοκτήτη όμως να μην αναφέρει ιπποδύναμη. Φαντάζομαι, όμως, ότι για να φοράει slick ελαστικά θα είναι πολλά τα άλογα.

Ακόμα, αναφέρει ότι όποιος νοικιάσει το αυτοκίνητο του θα έχει περιορισμό στα χλμ. που μπορεί να διανύσει. Πιο συγκεκριμένα θα μπορεί μέχρι 160 χλμ αν το πάρει για μια μέρα, 560 χλμ. για μια εβδομάδα ή 1.200 το μήνα.

Μόνο εγώ βρίσκω υπερβολικό το νούμερο των 950 δολαρίων ανά ημέρα;

ΠηγήTuro

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...